Despre A_BEST Business Lounge

A_BEST Business Lounge – Rezerva spatiul adecvat afacerii tale!

BP_Logo_Abest_Lounge

A_BEST Business Lounge Bucuresti  este un spatiu multifunctional deschis in centrul Bucurestiului.

Conceptul A_BEST Business Lounge se adreseaza antreprenorilor, freelancerilor si start-up-urilor care sunt in cautarea unor spatii de lucru care sa le asigure buna desfasurare a propriilor activitati.

Salile A_BEST Business Lounge pot fi inchiriate, in baza unuia dintre abonamentele disponibile, pentru a functiona ca spatii de lucru (birouri), fiind ideale pentru profesionistii care au nevoie de un spatiu privat, linistit, pentru desfasurarea optima a activitatilor in care sunt implicati.

De asemenea, A_BEST Business Lounge dispune si de sali care pot fi rezervate pentru organizarea de evenimente: workshop-uri, prezentari, intalniri, sedinte, interviuri etc. Se pune la dispozitia organizatorilor echipament video profesional (videoproiector).

Program de functionare A_BEST Business Lounge:

Salile A_BEST Business Lounge pot fi inchiriate de luni pana vineri, in intervalul orar 08.30 – 18.00 si sambata, intre 09.00 și 17.00.

Inchiriaza o sala la A_BEST Business Lounge!

Salile A_BEST Business Lounge au un design minimalist si sunt amplasate intr-o cladire cu arhitectura moderna, beneficiind toate de lumina naturala.

Salile pot fi adaptate cu usurinta pentru gazduirea de evenimente sau pentru utilizarea ca spatii de lucru private (birouri)

Salile de conferinte „New York” si „Londra”

Fiecare dintre salile de conferinte „New York” si „Londra” poate gazdui pana la 25 de persoane si reprezinta spatii potrivite pentru organizarea de workshop-uri, prezentari, sedinte, interviuri, sesiuni de business networking etc. Sunt puse la dispozitia organizatorilor de evenimente echipament video profesionial (videoproiector).

Salile „Tokyo”, „Viena” si „Paris”

Salile „Tokyo”, „Viena” si „Paris” sunt echipate sa functioneze ca spatii de lucru (birouri) private pentru freelanceri, antreprenori si start-up-uri, sau pot fi utilizate pentru intalniri de afaceri (sedinte, interviuri etc).

Fiecare categorie de profesionisti (antreprenori, freelanceri, proprietari de start-up-uri) poate inchiria una sau mai multe sali de lucru (birouri) din cadrul A_BEST Business Lounge.

Solicită oferta pentru  rezervare birouri si sali de conferinte A_BEST Business Lounge: office@abest-lounge.com /  0762.274.914

*** Capacitate sala evenimente (workshop-uri, seminarii etc) = aprox. 25  persoane.

*** Se asigura gratuit: accesul la Internet, utilitatile, serviciile de mentenanta ale spatiilor de lucru, consumabilele, serviciul de paza si protectie.

Contact

A_BEST Business Lounge este situat intr-o zona ultracentrala din sediu-a_bestBucuresti, unde se poate ajunge foarte usor cu mijloacele de transport in comun (metrou, RATB). Puncte de reper: Piata Romana, intersectie cu Calea Dorobanti, in spate la British Council si Tucano Coffee.

Programeaza o intalnire pentru a viziona salile A_BEST Business Lounge si pentru a rezerva spatiul adecvat afacerii tale!

A_BEST Business Lounge Bucuresti

Adresa: Str. General Ernest-Brosteanu, nr 15, corp A, punct de reper: Piata Romana, intersectie cu Calea Dorobanti, in spate la British Council si Tucano Coffee.

Telefon: 0762.274.914

E-mail: office@abest-lounge.com