Category Archives: Uncategorized

Sali de conferinte la A_BEST Business Lounge pentru evenimente de succes

Organizezi un eveniment de networking sau un proiect de training? La A_BEST Business Lounge poti rezerva sali de conferinte spatioase si echipate modern, pentru ca tu sa te poti conecta cu oameni din industria ta si sa poti avea un eveniment de succes. In plus, fiecare sala de evenimente dispune si de o terasa, unde poti lua o pauza de relaxare, sau poti contura noi idei.

Situat intr-o zona ultracentrala (Romana – Dorobanti), A_BEST Business Lounge dispune de doua sali de conferinte („Londra” si „New York”), care beneficiaza de lumina naturala si pot fi rezervate pentru organizarea de evenimente: workshop-uri, prezentari, intalniri, sedinte, interviuri. Salile au o capacitate optima pentru evenimente cu un maximum de 25 de persoane si sunt echipate cu videoproiector, flipchart, internet wireless.

Costurile sunt flexibile si variaza intre 150 si 250 lei + TVA, in functie de durata evenimentului.

La A_BEST Business Lounge pot fi inchiriate si birouri private, pe baza de abonamente flexibile, in functie de necesitatile fiecarei afaceri. Birourile sunt adecvate pentru confidentialitatea discutiilor din intalnirile cu clientii si o mai buna organizare a propriei activitati. De asemenea, spatiile de lucru pot fi inchiriate pentru o ora, o zi, un anumit numar de zile pe luna sau o luna intreaga, ceea ce permite eficientizarea costurilor cu sediul.

In prezent, clientii A_BEST Business Lounge provin din domenii de activitate precum IT, fonduri europene, recrutare, training si consultanta, marketing si PR.

Despre A_BEST Business Lounge

Creat in 2015, ca un mix intre stilul office si varianta hub, A_BEST Business Lounge este o solutie ideala de birouri private si sali de conferinte, destinată antreprenorilor si freelancerilor din Bucuresti, dar nu numai. Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati: http://abest-lounge.com/?page_id=6

Pentru rezervarea salilor de conferinte ne puteti contacta la adresa de email office@abest-lounge.com sau la numarul de telefon 0762 274 914.

 

A_BEST Business Lounge: birouri private pe baza de abonament, in centrul Capitalei

A_BEST Business Lounge, un nou concept de birouri private, pune la dispozitia antreprenorilor din Bucuresti birouri pe baza de abonamente flexibile, in functie de necesitatile fiecarei afaceri. Situat intr-o zona ultracentrala, Dorobanti – Romana, A_BEST Business Lounge dispune de birouri individuale, adecvate pentru confidentialitatea discutiilor din intalnirile cu clientii si o mai buna organizare a propriei activitati.

Birourile si cele 2 sali de evenimente beneficiaza de lumina naturala si sunt amenajate modern pentru nevoile tehnice si de securitate ale unei echipe mici, iar la cerere se ofera inclusiv servicii de secretariat. Spatiile de lucru pot fi inchiriate pentru o ora, o zi, un anumit numar de zile pe luna sau o luna intreaga, ceea ce permite eficientizarea costurilor cu sediul. Abonamentele au preturi ce variaza între 50 si 800 lei + TVA si pot include accesul la una din salile de evenimente.

La A_BEST Business Lounge se pot inchiria si sali de conferinte pentru organizarea de evenimente: workshop-uri, prezentari, intalniri, sedinte, interviuri.

„Cei mai multi dintre clientii nostri sunt atrasi de alternativa de a avea un birou separat, in care sa isi poata desfasura activitatea, dar in acelasi timp cu acces si la o sala de sedinta, precum si sa cunoasca alte firme, alti antreprenori cu care sa poata interactiona. In plus, localizarea ultracentrala a cladirii permite accesul imediat in sediu atat pentru angajati, cat si pentru clienti”, declara Aura Icodin, fondator A_BEST Business Lounge.

In prezent, clientii A_BEST Business Lounge provin din domenii de activitate precum IT, fonduri europene, recrutare, training si consultanta, marketing si PR.

Aura Icodin este totodata fondatoarea Centrului de Limbi Straine A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de invatare a limbilor straine din Bucuresti, pentru segmentul corporate.

Despre A_BEST Business Lounge

Creat in 2015, ca un mix intre stilul office si varianta hub, A_BEST Business Lounge este o noua solutie de birouri private si sali de conferinte destinate micilor antreprenori si freelancerilor din Bucuresti. Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati: http://abest-lounge.com/?page_id=6

Pentru oferta de abonamente ne puteti contacta la adresa de email office@abest-lounge.com sau la numarul de telefon 0762 274 914.

A_BEST Business Meetup, editia a III-a: “Riscuri si raspunsuri la riscuri in domeniul financiar-contabil-fiscal”

Echipa A_BEST Business Lounge organizeaza seminarul „Riscuri si raspunsuri la riscuri in domeniul financiar-contabil-fiscal” sustinut de Iulia Lascau, Managing Partner al companiei Euroglobal Audit & Advisory.

Invitatie_Business_Meetup_Lascau
Evenimentul, care se adreseaza profesionistilor de business (antreprenori, freelanceri etc) va avea loc marti, 15 decembrie, intre orele 17.30 – 19.30, la sediul A_BEST Business Lounge din B-dul Dacia nr. 39, etajul 1 (Piata Romana, langa ASE, click aici pentru harta).

Seminarul „Riscuri si raspunsuri la riscuri in domeniul financiar-contabil-fiscal” face parte dintr-o serie de evenimente de business networking, reunite sub numele A_BEST Business Meetup, care au loc lunar, in perioada septembrie – decembrie 2015, si in care se vor aborda teme de actualitate din domeniul financiarjuridicmarketing etc. La fiecare editie vor fi invitati speakeri cu experienta relevanta in domeniul lor de activitate, pentru a interactiona cu participantii la eveniment. Evenimentele A_BEST Business Meetup isi propun sa ofere tuturor invitatilor ocazia de a stabili, intr-un cadru special conceput, oportunitati de colaborare. Totodata, intalnirile de business networking reprezinta un cadru pentru dezbateri intre speakerii prezenti la eveniment si profesionistii de business.

Despre speaker: 

Iulia Lascau este Managing Partner al companiei Euroglobal Audit & Advisory SRL, conducand o echipa de 25 de profesionisti in Biroul din Bucuresti, specializati in audit financiar, contabilitate si raportare financiara, salarizare si nu in ultimul rand in consultanta fiscala.

Iulia indeplineste calitatea de Partener responsabil cu monitorizarea calitatii serviciilor, in birourile din Sud-Estul Europei. De asemenea, ea isi aduce aportul activ la seminariile si conferintele asociatiei BKR International, reprezentant exclusiv in Romania, al carei membru este din anul 2006.

Iulia Lascau a obtinut „magna cum-laudae” la absolvirea Executive MBA organizat de Tiffin University, Ohio, USA in colaborare cu Universitatea  Bucuresti , Romania, incununand astfel efortul sau continuu de excelenta in management si afaceri.

Iulia Lascau este licentiata a Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea Finante, Banci si Contabilitate, Specializare Finante. Iulia este membru Camera Auditorilor Financiari din Romania, Membru Corpul Expertilor Contabili si Contabili Autorizati din Romania, Membru Camera Consultantilor Fiscali din Romania, Membru al Institutului Certified Accountants Cipru.

Structura evenimentului: 

Partea I: Prezentarea fiecarui participant

Partea a II-a: Prezentare Iulia Lascau: “Riscuri si raspunsuri la riscuri in domeniul financiar-contabil-fiscal”

Partea a III-a: Networking

Durata unei intalniri: 2 ore (intervalul 17.30-19.30)

Inscrierile se pot face la adresa office@abest-lounge.com, iar locurile sunt limitate.

Participarea la eveniment este gratuita.

Galerii foto de la editiile anterioare A_BEST Business Meetup:

Editia I: „Recuperarea creantelor, intre mit si realitate” , speaker: Alexandru Paun, avocat specializat in drept comercial – galerie foto disponibila aici.

Editia a II-a: „Rolul valorilor personale pentru succesul în business”, speaker: Alexandra Parlogea, HR Manager “Scoala de Valori” – galerie foto disponibila aici.

 

A_BEST Business Meetup, editia a II-a: “Rolul valorilor personale pentru succesul in business”

Echipa A_BEST Business Lounge organizeaza seminarul „Rolul valorilor personale pentru succesul in business” sustinut de Alexandra Parlogea, HR Manager, trainer si coach in cadrul Organizatiei “Scoala de Valori.”

Invitatie_Business_Meetup_Alexandra_ParlogeaEvenimentul, care se adreseaza profesionistilor de business (antreprenori, freelanceri etc) va avea loc marti, 13 octombrie, intre orele 17.30 – 19.30, la sediul A_BEST Business Lounge din B-dul Dacia nr. 39, etajul 1 (Piata Romana, langa ASE, click aici pentru harta).

Seminarul „Rolul valorilor personale pentru succesul in business” face parte dintr-o serie de evenimente de business networking, reunite sub numele A_BEST Business Meetup, care se vor desfasura lunar, in perioada septembrie – decembrie 2015, si in care se vor aborda teme de actualitate din domeniul financiar, juridic, marketing etc. La fiecare editie vor fi invitati speakeri cu experienta relevanta in domeniul lor de activitate, pentru a interactiona cu participantii la eveniment. Evenimentele A_BEST Business Meetup isi propun sa ofere tuturor invitatilor ocazia de a stabili, intr-un cadru special conceput, oportunitati de colaborare. Totodata, intalnirile de business networking reprezinta un cadru pentru dezbateri intre speakerii prezenti la eveniment si profesionistii de business.

Despre speaker: 

Alexandra Parlogea este HR Manager, facilitator, trainer si coach in Organizatia “Scoala de Valori”, cu peste 7 ani de experienta profesionala in domeniul educatiei formale si non formale.
Alexandra este trainer licentiat Powerful Business Persuasion si detine acreditare CNFPA. De asemenea, ea este facilitator, trainer si coach in Booctamp University – Andy Szekely.

Structura evenimentului:

Partea I: Prezentarea fiecarui participant

Partea a II-a: Prezentarea unei teme de business de catre speakerul invitat

Partea a III-a: Networking

Durata unei intalniri: 2 ore (intervalul 17.30-19.30)

Inscrierile se pot face la adresa office@abest-lounge.com, iar locurile sunt limitate.

O galerie foto de la prima ediţie a seminarului marca A_BEST Business Meetup poate fi accesată aici.

A_BEST Business Meetup, editia I: „Recuperarea creantelor, intre mit si realitate”

Echipa A_BEST Business Lounge organizeaza seminarul „Recuperarea creantelor, intre mit si realitate” sustinut de Alexandru Paun, avocat specializat in drept comercial.

Evenimentul, care se adreseaza profesionistilor de business (antreprenori, freelanceri etc) va avea loc marti, 8 septembrie, intre orele 17.30 – 19.30, la sediul A_BEST Business Lounge din B-dul Dacia nr. 39, etajul 1 (Piata Romana, langa ASE,Invitatie_Business_Meetup_Alexandru_Paun click aici pentru harta).

Seminarul „Recuperarea creantelor, intre mit si realitate” face parte dintr-o serie de evenimente de business networking, reunite sub numele A_BEST Business Meetup, care se vor desfasura lunar, in perioada septembrie – decembrie 2015, si in care se vor aborda teme de actualitate din domeniul financiar, juridic, marketing etc. La fiecare editie vor fi invitati speakeri cu experienta relevanta in domeniul lor de activitate, pentru a interactiona cu participantii la eveniment. Evenimentele A_BEST Business Meetup isi propun sa ofere tuturor invitatilor ocazia de a stabili, intr-un cadru special conceput, oportunitati de colaborare. Totodata, intalnirile de business networking reprezinta un cadru pentru dezbateri intre speakerii prezenti la eveniment si profesionistii de business.

Structura evenimentului:

Partea I: Prezentarea fiecarui participant

Partea a II-a: Prezentarea unei teme de business de catre speakerul invitat

Partea a III-a: Networking

Durata unei intalniri: 2 ore (intervalul 17.30-19.30)

Taxa de participare: 60 ron + TVA/ participant (coffee break inclus)

Inscrierile se pot face pana la data de 1 septembrie 2015,  la adresa office@abest-lounge.com, iar locurile sunt limitate.

Avantajele birourilor de la A_BEST Business Lounge pentru firmele la început de drum

Una dintre provocarile firmelor aflate la inceput de drum este gasirea unui spatiu de lucru care sa fie potrivit pentru activitatea lor de business. In contextul in care cautarea si inchirierea unui spatiu permanent de lucru poate implica resurse de timp si costuri mai mari, rezervarea unui birou pe baza unui abonament se poate dovedi o solutie eficienta pentru societatile comerciale si profesionistii de business (antreprenori, freelanceri etc).

Iata cateva avantaje pe care le are inchirierea unui birou, pe baza de abonament, pentru o firma la inceput de drum.

  1. Abonamente accesibile si servicii de mentenanta gratuite

Spre deosebire de plata unei chirii pentru un spatiu permanent de birouri, rezervarea unei sali de lucru la A_BEST Business Lounge se face pe baza unui abonament accesibil si, in acelasi timp, flexibil in ceea ce priveste perioada pentru care este cumparat. Fata de plata unei chirii, achiziţionarea unui abonament la A_BEST Business Lounge are avantajul ca acesta include accesul la Internet, utilitati si serviciile de mentenanta ale spatiilor de lucru. In plus, firmele beneficiaza de gratuitate in ceea ce priveste consumabilele si serviciul de paza si protectie.

  1. Acces gratuit la sala de conferinte

La A_BEST Business Lounge atat firmele, cat si profesionistii de business pot rezerva una sau mai multe sali de lucru (birouri), in functie de specificul activitatii, beneficiind de flexibilitate in ceea ce priveste durata pentru care se asigura accesul la spatiul respectiv. La achizitionarea unui abonament pentru inchirierea unui birou se asigura fara plata si accesul la sala de conferinte, perioada variind in functie de tipul de abonament cumparat.

  1. Nu se percepe nicio plata in avans

Rezervarea unui birou la A_BEST Business Lounge nu presupune un avans financiar. Alocarea birourilor se face in baza unui contract incheiat pe o perioada limitata si flexibila de timp, conform unei planificari prealabile, in conformitate cu tipul de abonament achizitionat.

  1. Spatiu privat de lucru

Birourile de la A_BEST Business Lounge sunt ideale pentru profesionistii care au nevoie de un spatiu privat, linistit, pentru desfasurarea optima a activitatilor in care sunt implicati. Astfel, birourile sunt potrivite in special pentru antreprenorii, freelancerii sau firmele care pun accent pe serviciile de training si consultanta, şi care au nevoie de un spatiu delimitat, care sa asigure confidentialitatea discutiilor. De asemenea, birourile de la A_BEST Business Lounge vin in intampinarea nevoilor profesionistilor de business care nu au foarte multi angajati si care au nevoie de un spatiu minim pentru depozitarea echipamentelor cu care lucreaza.

5. Spatii de lucru moderne, cu lumina naturala

Spatiile de lucru de la A_BEST Business Lounge au un design minimalist si sunt amplasate intr-o cladire cu arhitectura clasica, beneficiind toate de lumina naturala.

Salile sunt echipate sa functioneze ca birouri delimitate pentru firme si profesionisti de business, sau pot fi utilizate pentru intalniri de afaceri (sedinte, interviuri etc).

6. Pozitionare ultracentrala, la Piata Romana

A_BEST Business Lounge este situat intr-o zona ultracentrala din Bucuresti, pe Str. General Ernest Brosteanu nr. 15, corp A (Piata Romana – Dorobanti), unde se poate ajunge foarte usor cu mijloacele de transport in comun (metrou, RATB). Pozitionarea spatiilor de lucru intr-o zona accesibila este un avantaj atat pentru angajatii societatii, cat si pentru clientii sau partenerii cu care firmele colaboreaza, intrucat acestia pot ajunge cu usurinta la sediu, din orice zona a capitalei.

Contact:

Telefon mobil: 0762 274 914

Email lounge: office@abest-lounge.com

Web lounge: www.abest-lounge.com

Despre A_BEST Business Lounge

A_BEST Business Lounge – Rezerva spatiul adecvat afacerii tale!

BP_Logo_Abest_Lounge

A_BEST Business Lounge Bucuresti  este un spatiu multifunctional deschis in centrul Bucurestiului.

Conceptul A_BEST Business Lounge se adreseaza antreprenorilor, freelancerilor si start-up-urilor care sunt in cautarea unor spatii de lucru care sa le asigure buna desfasurare a propriilor activitati.

Salile A_BEST Business Lounge pot fi inchiriate, in baza unuia dintre abonamentele disponibile, pentru a functiona ca spatii de lucru (birouri), fiind ideale pentru profesionistii care au nevoie de un spatiu privat, linistit, pentru desfasurarea optima a activitatilor in care sunt implicati.

De asemenea, A_BEST Business Lounge dispune si de sali care pot fi rezervate pentru organizarea de evenimente: workshop-uri, prezentari, intalniri, sedinte, interviuri etc. Se pune la dispozitia organizatorilor echipament video profesional (videoproiector).

Program de functionare A_BEST Business Lounge:

Salile A_BEST Business Lounge pot fi inchiriate de luni pana vineri, in intervalul orar 08.30 – 18.00 si sambata, intre 09.00 și 17.00.

Inchiriaza o sala la A_BEST Business Lounge!

Salile A_BEST Business Lounge au un design minimalist si sunt amplasate intr-o cladire cu arhitectura moderna, beneficiind toate de lumina naturala.

Salile pot fi adaptate cu usurinta pentru gazduirea de evenimente sau pentru utilizarea ca spatii de lucru private (birouri)

Salile de conferinte „New York” si „Londra”

Fiecare dintre salile de conferinte „New York” si „Londra” poate gazdui pana la 25 de persoane si reprezinta spatii potrivite pentru organizarea de workshop-uri, prezentari, sedinte, interviuri, sesiuni de business networking etc. Sunt puse la dispozitia organizatorilor de evenimente echipament video profesionial (videoproiector).

Salile „Tokyo”, „Viena” si „Paris”

Salile „Tokyo”, „Viena” si „Paris” sunt echipate sa functioneze ca spatii de lucru (birouri) private pentru freelanceri, antreprenori si start-up-uri, sau pot fi utilizate pentru intalniri de afaceri (sedinte, interviuri etc).

Fiecare categorie de profesionisti (antreprenori, freelanceri, proprietari de start-up-uri) poate inchiria una sau mai multe sali de lucru (birouri) din cadrul A_BEST Business Lounge.

Solicită oferta pentru  rezervare birouri si sali de conferinte A_BEST Business Lounge: office@abest-lounge.com /  0762.274.914

*** Capacitate sala evenimente (workshop-uri, seminarii etc) = aprox. 25  persoane.

*** Se asigura gratuit: accesul la Internet, utilitatile, serviciile de mentenanta ale spatiilor de lucru, consumabilele, serviciul de paza si protectie.

Contact

A_BEST Business Lounge este situat intr-o zona ultracentrala din sediu-a_bestBucuresti, unde se poate ajunge foarte usor cu mijloacele de transport in comun (metrou, RATB). Puncte de reper: Piata Romana, intersectie cu Calea Dorobanti, in spate la British Council si Tucano Coffee.

Programeaza o intalnire pentru a viziona salile A_BEST Business Lounge si pentru a rezerva spatiul adecvat afacerii tale!

A_BEST Business Lounge Bucuresti

Adresa: Str. General Ernest-Brosteanu, nr 15, corp A, punct de reper: Piata Romana, intersectie cu Calea Dorobanti, in spate la British Council si Tucano Coffee.

Telefon: 0762.274.914

E-mail: office@abest-lounge.com